Bitcoinilla on paljon houkuttelevuutta arvonarvona: Billionaire Investor Druckenmiller

Miljardööri hedge-rahastosijoittaja Stanley Druckenmiller on liittynyt Paul Tudor Jonesiin sijoittamalla bitcoin. Kuten Jones, hän on uskomattoman laskeva Yhdysvaltain dollarissa ja on pitkään BTC: ssä.

Se on toinen bigshot-pisteet Bitcoin Era arvon etusivulla. Miljardööri hedge-rahastosijoittaja Stanley Druckenmiller myönsi juuri pitävänsä BTC: tä kansallisessa televisiossa haastattelussa CNBC: lle. Bigshot-rahanhoitajalla on myös kulta-asemia, mutta hän on huomattavasti nousussa maailman ensimmäisessä kryptovaluutassa.

„Jos kultapanos toimii, Bitcoin-veto toimii paremmin.“

Viimeisimmässä CNBC: n Kelly Evansin haastattelussa miljardööri hedge -rahastonhoitaja Stanley Druckenmiller sanoi, että hänellä on bitcoin ja että hän lyö vetoa kryptovaluutasta, joka saavuttaa paljon korkeamman arvon tulevassa tulevaisuudessa.

„Olen vähän dinosaurus, mutta olen lämmennyt siihen tosiasiaan, että Bitcoin voisi olla omaisuusluokka, joka on paljon kiinnostavaa arvovarastona“, sanoo legendaarinen sijoittaja Stanley Druckenmiller @KellyCNBC: lle. Hänen „dollarin alenemiskorissa“ on myös hyvää kultaa. $ BTC $ RIO $ FCX pic.twitter.com/2zuM8JqxaW

– Pörssi (@CNBCTheExchange) 9. marraskuuta 2020

Hän katsoi, että BTC on löytänyt huomattavan fanikannan tuhatvuotisen sukupolven ja koko länsirannikon teknisen vyön joukossa.

Bitcoin ohella herra Druckenmillerillä on myös kulta-asemia. Ja hänen keltaisen metallirahastonsa allokaatiot ovat huomattavasti korkeammat kuin bitcoin. Mutta hän ei välitä ilmoittamasta molempien investointien ilmeisyyttä toimiakseen hienosti.

Suoraan sanottuna, jos kultapanos toimii, bitcoin-veto toimii todennäköisesti paremmin, koska se on ohuempi, epälikvidimpi ja siinä on paljon enemmän beetaa.

Stanley Druckenmiller liittyy äskettäin etsimäänsä bitcoin ja investoimaan kullaan, kuten Paul Tudor Jones, toinen kunnioitettava Wall Streetissä toimiva hedge-rahastosijoitushahmo. Molemmat ovat äärimmäisen laskussa Yhdysvaltain dollarilla, ja Druckenmiller maalasi jopa kuvan monivuotisesta laskusta dollarin takia. Hän on itse asiassa lyhyellä dollarilla.

BTC-yhteisö iloitsee jännityksestä

Real Vision -pomo ja sarjamuotoinen Bitcoin-härkä Raoul Pal oli nopea jakamaan kehitystä Twitter-profiilissaan. Hänen mukaansa miljardööri-hedge-rahastosijoittajan BTC-sijoituspäätöksen pitäisi avata ovet useammalle rahastolle ja sijoitusoperaattorille seuraamaan esimerkkiä.

Maailman suurimman ja arvostetuimman rahanhoitajan merkitystä – Stan Druckenmiller sanoo, että juuri nyt hän on pitkä bitcoin, ei voida yliarvioida. Se on poistanut kaikki esteet sijoitusrahastoille tai sijoitusrahastoille sijoittamiseen … # Bitcoin

– Raoul Pal (@RaoulGMI) 9. marraskuuta 2020

Kuten tavallista, Morgan Creek Digitalin perustaja Anthony Pompliano meni hieman yli laidan:

OMG Stan Druckenmiller selittää miksi Bitcoin on paras voimavara (valaistu emoji)

Veteraanisijoittaja Bill Miller puhui myös paljon Bitcoinista

Vain muutama päivä sitten Bill Miller sanoi CNBC: n ihmisten kanssa käymässään keskustelussa, että jokainen suuri pankki omistaa bitcoin jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa.

Yhä useammat institutionaaliset sijoittajat ostavat BTC: tä seuraavasti:

Bitcoin-tarina on erittäin helppoa. Se on kysyntä ja tarjonta. Bitcoin tarjonta kasvaa noin 2,5% vuodessa ja kysyntä kasvaa sitä nopeammin.

BTC-hinta on käynyt tänään erittäin epävakaassa kaupankäynnissä. Toimiiko edellä mainittu suuri miljardööri-asianajaja sen hyväksi lähitulevaisuudessa (wrt hinta)? Se on vielä nähtävissä.

About the author