Bitcoin on nyt arvoltaan yli 20 unssin kultapalkki

Kun Bitcoinin hinta ylitti 40 000 dollaria, siitä tuli arvokkaampi kuin 20oz kultalohkoa.

Bitcoinin meteorinen hinnannousu ei näytä hidastumisen merkkejä, ja viimeisin kaikkien aikojen ennätyksensä on hinnoittanut omaisuuden korkeammaksi kuin 20 unssin kultapalkki.

Viimeisen kuuden tunnin aikana Bitcoinin hinnat ylittivät hetkessä 40 000 dollaria Tradingview.comin mukaan. Muutto on lisännyt vielä 5% viimeisen 24 tunnin aikana, ja ralli ei vielä näytä merkkejä jäähtymisestä.

Alan tarkkailijat kutsuvat Bitcoinia usein „digitaaliseksi kullaksi“, koska se on arvovarallisuuden varastoa, ja tämä viimeisin hintahuippu nosti hintoja korkeammalle kuin tavallisen 20 unssin kultapalkin hinnat.

Kirjoitushetkellä kulta kävi kauppaa tällä hetkellä 1912 dollarilla / oz Goldprice.orgin mukaan, joten 20 unssin palkki asettaisi sinulle takaisin 38240 dollaria. Samanaikaisesti otettu Bitcoinin hinta oli hieman yli 39 000 dollaria.

DigiByte-säätiön sihteeri ja varapuheenjohtaja Rudy Bouwman kertoi samalla omaa kryptovaluuttansa:

„Bitcoinista tulee kuin kultapalkit, vain arvovarasto.“

Tämä ralli on hieman erilainen kuin vuonna 2017, koska sitä ohjaavat ensisijaisesti instituutiot, jotka, toisin kuin vähittäiskauppiaat, pitävät omaisuuserää pitkäaikaisiin sijoituksiin sen sijaan, että kääntäisivät sitä lyhyellä aikavälillä. Tämä käsite pakottaa Bitcoinin arvo-ominaisuuksien varaston tekemään siitä vertailukelpoisempaa kultaa kuin koskaan ennen.

Suorituskyvyn suhteen Bitcoin on tuottanut huikeat 378% viimeisten 12 kuukauden aikana, kun taas kulta on onnistunut saamaan vastaavan ajanjakson aikana 21,6%.

Lisäksi Bitcoin tekee edelleen uusia kaikkien aikojen korkeimpia kohtia, mutta kullan hinnat ovat vetäytyneet 7,6%: sta, mikä oli 2070 dollaria / oz 6. elokuuta 2020.

Kultavirhe ja ikuinen Bitcoin-alusta, Peter Schiff, myönsi lopulta, että Bitcoin tosiasiallisesti otti kultaa pois kysynnästä, kuten nämä luvut osoittavat.

„Siinä määrin kuin Bitcoin tosiasiallisesti ottaa pois kulta-kysynnän, se tekee Fedin pääjohtajista erittäin onnellisia. Keskuspankkiirit pelkäävät eniten kullan hinnan nousua. Bitcoin on heidän paras ystävänsä, mikä saattaa selittää, miksi sääntelyviranomaiset eivät kiirehdi auttamaan kuplaa. „

Kun yhden bitcoinin hinta on nyt korkeampi kuin kultapalkki, kysymys on edelleen; kuinka paljon se voi kiivetä?

Coinbase ostaa kaupankäynnin suoritusalustan Routefire

Pörssi pyrkii parantamaan Prime-välitystyökaluja instituutioille.

Suurin kryptovaluutanvaihto Coinbase on hankkinut Routefire-alustan kaupan tehostamiseksi.

Routefiren toimitusjohtaja Jason Victor ilmoitti 7. tammikuuta päivätyssä blogikirjoituksessa, että joukkue kehittää nyt Coinbasen toteutuspalvelujaan ja kiittää käyttäjiä heidän tuestaan ​​viimeisten kolmen vuoden aikana.

Routefire alkoi loppuvuodesta 2017, ja sen tehtävänä oli parantaa kaupankäynnin infrastruktuuria salausmarkkinoilla. He kehittivät tuotteita, joiden avulla kauppiaat voivat etsiä automaattisesti useita likviditeettilähteitä löytääkseen edullisimmat hinnat sekä hinnasta että maksuista.

Muutoksen jälkeen Routefire-tiimi kehittää Coinbase Prime -sarjaa työkaluista ja palveluista. Tämän tarkoituksena on olla johtava välitysalusta rahoituslaitoksille, jotka haluavat käydä kauppaa kryptovaluutassa.

Coinbase on kärsinyt useita katkoksia viimeisten 12 kuukauden aikana, usein samaan aikaan Bitcoinin vaihtelevien kaupankäyntipäivien kanssa, mikä suututtaa kauppiaita, jotka menettivät mahdolliset voitot. Routefiren hankkiminen ja sen kaupan toteuttamiseen liittyvä asiantuntemus voisivat auttaa palauttamaan luottamuksen tältä osin.

Viime vuoden lopussa Coinbase toimitti rekisteröinnin ensimmäisestä julkisesta osakeannista Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle. Monet pitivät muutosta merkkinä kryptovaluuttamarkkinoiden kasvavasta legitiimiydestä.

About the author