Bitcoin IRA-undersökning poängterar positivt mot tillgångens framtid

Bitcoin Trader, en blockchain och cryptocurrency-relaterad „IRA-teknologiplattform“, har nyligen lagt fram en undersökning som frågar sina användare vad de vill ha av dessa investeringar.

I huvudsak pekar resultaten från undersökningen positivt på framtiden för cryptocurrency, eftersom många av dem letar efter ”stora avkastningar” och konsekvent letar efter fler tillgångar att investera inom.

Undersökningens viktigaste resultat, enligt ett pressmeddelande, var:

53% av de svarande är intresserade av att tjäna ränta på sina investeringar, antingen genom att satsa på Ethereum eller låna ut.
Investeringar i alternativa mynt är fortfarande av stort intresse för konsumenterna (rankad som nummer 1 bland de nya önskade funktionerna 2020), trots den högre marknadsvolatiliteten och den obevisade produkten som ofta finns i dessa mindre mynt.
Kryptoinvesterare verkar ha en större aptit på alternativa tillgångar eftersom 46% vill investera i ädelmetaller, 36% i cannabis och 9% i filmer.
57% av Bitcoin IRA-användare köper och håller cryptocurrency som en långsiktig investering.
42% tror att priset på Bitcoin kommer att vara $ 15 000 eller högre i slutet av året.
Dessa nummer kom från en slumpmässig grupp med 300 medlemmar, av vilka många har varit med Bitcoin IRA sedan 2016.

Chris Kline, medgrundare och COO på Bitcoin IRA, talade om ärendet, som hade sagt:

”Bitcoin IRA-investerare förväntar sig att vinna vinster på krypto som överträffar traditionella tillgångar under 2020. Vi är så glada över att kontinuerligt arbeta med nya investeringstjänster och uppgraderingar baserat på deras feedback när vi arbetar för att hjälpa dem att nå sina pensionsmål. ”

About the author